Het Westergasterras zoekt nieuwe collega’s voor de zomer!!

 

Het Westergasterras zoekt nieuwe collega’s

Met de zomerdrukte op komst is het Westergasterras op zoek naar enthousiaste toppers die ons team komen versterken. Wil jij ook werken op een van de mooiste locaties van Amsterdam? Door de 3 in 1 formule zijn de werkzaamheden en tijden heel veelzijdig. Het Westergasterras is samen met de Westerliefde (zakelijke partijen en bruiloften) en club Westerunie dan ook met spoed op zoek naar bedienings-medewerkers, barpersooneel, facilitaire medewerkers en een zelfstandige werkende kok, barpersoneel.

*** Medewerkers bediening/bar***

Voor zowel de Westerliefde (zakelijke evenementen), het Westergasterras (cafe/restaurant) als de Westerunie (club) zoeken wij horeca-toppers die ons komen versterken achter de bar en in de bediening. Omdat wij een club, restaurant en evenementenlocatie in een kun jij heel flexibel uren maken; overdag en s’nachts. Daarnaast kom je te werken op een heleboel verschillende evenementen en festivals zoals Cartel Kingsday, Bevrijdingsfestival, Milkshake Festival, onze wekelijkse Salsa-avonden Summer Breeze en nog veel meer.

Heb jij …
* een groot gevoel voor gastvrijheid
* minimaal 1 jaar relevante horeca-ervaring in de bediening
* basiskennis van de bediening- en barwerkzaamheden
* wijn, cocktail en bier kennis (is een pre maar geen vereiste, wij leren jou graag een hoop!)

Ben jij ….

* Enthousiast , energiek en is jouw glas altijd halfvol?
* Minimaal 2 dagen/avonden/nachten per week beschikbaar?
* Woonachtig in Amsterdam?

Solliciteer dan vandaag nog op de functie medewerker bediening/bar en geef aan waar jij het liefst zou komen te werken.

Mail jouw cv + motivatie snel naar jeroen@westergasterras.nl en wie weet schitter jij binnenkort al in het zonnetje bij ons op het Westergasterras!

*** Horeca handjes ***

Heb jij nog weinig ervaring in de Horeca maar lijkt het jou wel wat om als bijbaantje in het weekend of voor de zomer op het leukste terras van Amsterdam te komen werken. Wij zijn ook op zoek naar onervaren Horeca-knallers in Spe. Snel leren in een leuke ne enthousiast team?

Stuur dan snel een mail naar jeroen@westergasterras.nl

*** Facilitair medewerker ***

De 3 locaties van Westergasterras B.V. worden nogal eens voor verschillende type evenementen ingezet. Van filmset tot club, van bruiloft, tot festival, van modeshow, tot markt. Elke dag weer wordt er door ons facilitair-team keihard gewerkt om de locaties er weer prachtig uit te laten zien voor elk type evenement. Ook restauratie-werkzaamheden worden door ons team van enthousiaste, jonge en vooral handige jongens verricht.

Lijkt het jou leuk om dit team te komen versterken , heb jij 2 rechterhanden en ben jij die handige beunhaas?

Stuur dan vandaag nog een mail met c.v. en motivatie naar jan@westergasterras.nl.

*** Zelfstandig werkende kok***

Onze keukenbrigade heeft voor de komende zomer versterking en wij zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste en gediplomeerde kok m/v.

Naast dagelijks een vol terras voor de lunch en diner verzorgt de keuken van het Westergasterras ook de zakelijke/ groepsdiners in de Westerliefde en de crewcatering voor verschillende festivals en evenementen van de Westerunie.

Onder leiding van onze Chefkok ben je verantwoordelijk voor de gerechten die uit de keuken komen, hierbij let je op de kwaliteit en de versheid van de producten; het is belangrijk dat het eindproduct optimaal is in smaak en presentatie.

Heb jij..

* minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige kok.
* een afgeronde Koksopleiding
* wijn, cocktail en bier kennis (is een pre maar geen vereiste)

Ben jij..

* Een teamplayer, die zowel alleen als in een team topprestaties kan leveren?
* Enthousiast voor deze leuke functie met veel afwisseling in een gezellig, gemotiveerd team?
* Stuur dan snel een email met jouw cv en een motivatiebrief naar alexgraca@westergasterras.nl

About The Author

suzanne
WestergasTerras

INSTAGRAM