Vacature: Facilitair Manager / Productie

Facilitair Manager / Productie
Ben jij oplossingsgericht, fysiek sterk en heb je een hands-on mentaliteit? Kan jij onder druk goed overzicht houden? Weet je iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid te geven, zodat de facilitaire afdeling als een goedlopende machine draait? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De functie:

Als Facilitair Manager ben jij het aanspreekpunt en de eindverantwoordelijke voor alle facilitaire/productionele diensten van Westergasterras, WesterLiefde en WesterUnie (Westergasterras B.V.). Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en opbouw van de events. Daarnaast dragen jullie zorg voor de algehele staat van ons prachtige monumentale pand. Als eindverantwoordelijke voor de afdeling houd jij je ook bezig met de planning, bewaak je het budget en onderhoud je contacten met leveranciers.

Wie zijn wij? Westergasterras (restaurant), WesterLiefde (evenementen) en WesterUnie (club) vallen onder de mooiste industriële locaties van Nederland en zijn gelegen op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Op deze unieke plek midden in het Westerpark hebben de afgelopen 10 jaar al heel wat verschillende events plaatsgevonden. Denk aan clubavonden, congressen, modeshows, huwelijken, festivals en markten. Elke dag wordt er door ons facilitair team keihard gewerkt om de producties op poten te zetten.

Omdat één van onze collega´s ons gaat verlaten, zijn wij per 1 augustus 2018 op zoek naar een nieuwe Facilitair Manager.

Wat wij bieden:
– Een fulltime dienstverband met marktconform salaris;
– Een plek waar jij je kunt ontwikkelen en waar ruimte is om door te groeien;
– Veel eigen verantwoordelijkheid; eigen initiatieven worden aangemoedigd;
– Afwisselend werk;
– Een prachtige werkplek vlakbij het centrum van Amsterdam;
– Een leuk team vol jonge en enthousiaste medewerkers;
– Gezellige teamuitjes en vrijdagmiddag borrels.

Wat wij vragen:
– Een afgeronde hbo-opleiding Facility Management of niveau door ervaring verkregen; – Leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie;
– Grote mate van zelfstandigheid en eigen initiatief. – Goede communicatieve vaardigheden; – Minimaal 38 uur per week flexibel inzetbaar;

Interesse in deze uitdagende functie als Facilitair Manager? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar jan@westergasterras.nl. Mocht je vragen hebben, dan kan je ook altijd even bellen naar 020-6848496.

About The Author

bart@wgt