Het Westergasterras voor groepen en bedrijven

Westergasterras groepsreserveringen en BBQ’S! 

Het Westergasterras is al ruim 10 jaar een populaire hotspot in Amsterdam op het internitonaal veelgeprezen cultuurpark Westergasfabriek.

Met een capaciteit van 150 personen (staand) en +/- 100 dinerplekken is het Westergasterras met aangrenzende de Westerliefde en de Westerunie een unieke groene, locatie midden in de stad geschikt voor voor presentaties, modeshows, brainstorm-dagen, huwelijken, bedrijfsborrels, -feesten of bbq’s.

Met de collega’s in het zonnetje genieten van een bbq en een heelijke cocktail in de han? Het westergasterras bietdt verschillende bbq-arrangementen aan met mooie, verse en lokale producten welke door onze chefs op de bbq worden bereid terwijl jij met de collega’s geniet van de groen- industriële omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stuur dan snel een mail naar:  reserveren@westergasterras.nl

De ruimte exclusief huren? 

Het Westergasterras is in de wintermaanden (oktober t/m maart) van maandag t/m woensdag exclusief af te huren.

De naastgelegen Westerliefde en Westerunie zijn echter het hele jaar beschikbaar voor de zakelijke markt.  De accountmanagers van de Westerliefde hebben dan ook ruimschoots ervaring met de meest uiteenlopende evenementen en helpen graag bij de invulling van jouw evenement op het Westergasterras of in de Westerliefde of Westerunie.  De aanwezigheid van een beamer, geluid, lichtinstallatie en technici zorgen ervoor dat er ook op technisch gebied ruimschootse know-how aanwezig is op het Westergasterras.

De Westerunie, Westerliefde en het Westergasterras kunnen onafhankelijk van elkaar worden afgehuurd. Omdat de drie locaties intern met elkaar zijn verbonden zijn de mogelijkheden eindeloos.

Tot en met 1 oktober is het Westergasterras met haar fotogenieke vlonder aan het water zeven dagen per week geopend. Kom dus gerust een keer langs om te genieten van de industriële, stadse rust op steenworp afstand van het centrum om te kijken of deze locatie geschikt is voor jouw bedrijfsevenement, -diner of -borrel.

Het Westergasterras bevindt zich op de Westergasfabriek tegenover de iconische, Gashouder in Amsterdam Westerpark op 10 minuten fietsen van Amsterdam CS en vlakbij de ring. Met een Q-park op 200 meter afstand is er ook ruim voldoende parkeergelegenheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden, tarieven en beschikbaarheid?

Stuur dan een mailtje naar reserveren@westergasterras.nl

 

 

About The Author

bart@wgt
WestergasTerras

INSTAGRAM