Het Westergasterras, in de wintermaanden nu ook exclusief beschikbaar voor groepen en bedrijven.

Het Westergasterras is van 1 oktober 2017 t/m 1 maart 2018 nu ook exclusief beschikbaar voor groepen en bedrijven.

Het Westergasterras is al ruim 10 jaar een populaire hotspot in Amsterdam op het steeds drukkere Westergasfabriekterrein in Amsterdam Westerpark. Met de vele evenementen rondom het Westergasterras en de Gashouder wordt het ieder jaar weer drukker en wordt de vraag vanuit de zakelijke markt voor exclusieve groepsdiners tijdens de donkere wintermaanden steeds groter.

Daarom is het Westergasterras van 1 oktober t/m 1 maart nú ook exclusief beschikbaar voor groepssdiners, lunches, verjaardagen, zakelijke bijeenkomsten, presentaties en andere groepsevenementen.

Het onlangs volledige gerestylde Westergasterras, met het karakteristieke lichte, frisse, industriële interieur van baksteen, glas en staal geeft ook in de koude wintermaanden een aangenaam buiten-zijn-gevoel doordat het naadloos overvloeit in de groene omgeving. Met een capaciteit van 150 personen (staand) en +/- 100 dinerplekken is het Westergasterras een unieke locatie voor een presentatie, modeshow, brainstorm-dag, huwelijk, bedrijfsborel of feest.

De naastgelegen Westerliefde en Westerunie zijn al jaren in trek bij de zakelijke markt.  De accountmanagers van de Westerliefde hebben dan ook ruimschoots ervaring met de meest uiteenlopende evenementen en helpen graag bij de invulling van jouw evenement op het Westergasterras.  De aanwezigheid van een beamer, geluid, lichtinstallatie en technici zorgen ervoor dat er ook op technisch gebied ruimschootse know-how aanwezig is op het Westergasterras.

De Westerunie, Westerliefde en het Westergasterras kunnen onafhankelijk van elkaar worden afgehuurd. Omdat de drie locaties intern met elkaar zijn verbonden zijn de mogelijkheden eindeloos.

Tot en met 1 oktober is het Westergasterras met haar fotogenieke vlonder aan het water zeven dagen per week geopend. Kom dus gerust een keer langs om te genieten van de industriële, stadse rust op steenworp afstand van het centrum om te kijken of deze locatie geschikt is voor jouw bedrijfsfeest, Kerstdiner of borrel.

Het Westergasterras bevindt zich op de Westergasfabriek tegenover de iconische, Gashouder in Amsterdam Westerpark op 10 minuten fietsen van Amsterdam CS en vlakbij de ring. Met een Q-park op 200 meter afstand is er ook ruim voldoende parkeergelegenheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden, tarieven en beschikbaarheid?

Stuur dan een mailtje naar reserveren@westergasterras.nl

 

 

About The Author

bart@wgt
WestergasTerras

INSTAGRAM