Financieel administratief medewerker (parttime)

Financieel administratief medewerker (parttime)

Ben je gek op cijfers, nauwkeurig en communicatief sterk? En wil je werken voor één van de mooiste industriële locaties van Nederland? Dan zoeken wij jou als Financieel administratief medewerker.

De functie
Als aanvulling op ons huidige team zijn wij per direct op zoek naar een Financieel administratief medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse financiële en administratieve taken voor het restaurant, de eventlocaties en de club.
– Controleren en verwerken van alle uitgaande en binnenkomende facturen. – Voorbereiden van betalingen en bewaken van debiteuren. – Financiële administratie bijhouden en controleren. – Beheer personele en financiële mailbox en aanspreekpunt financiële administratie. – Opstellen van arbeids- en projectovereenkomsten. – Eindverantwoordelijk roostersysteem en loonadministratie. – Beheer (ziekte)verlof, vakantie en gewerkte uren.
Wie zijn wij?
De Westergasfabriek is een plek in Amsterdam waar mensen elkaar ontmoeten, werken en ontspannen. In het prachtige stadspark met fabrieksgebouwen vind je tegenover de Gashouder onze drie locaties, met elk een eigen karakter en uniek concept. Onze oase van rust midden in de stad: restaurant/terras WestergasTerras, de rauwe, industriële club: WesterUnie en onze sfeervolle event- en trouwlocatie: WesterLiefde.

Wat wij bieden
– Parttime functie van 16-24 uur per week. – Marktconform salaris tussen de €1500 – 2500, afhankelijk van ervaring.
– Veel eigen verantwoordelijkheid; eigen initiatieven worden aangemoedigd.
– Werkplek in hartje Amsterdam.
– Gezellige teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.
Wij zoeken iemand die…
– Cijfermatig sterk en nauwkeurig is.
– Zelfstandig is, graag initiatief toont en overzicht kan houden in een drukke werkomgeving.
– Communicatief vaardig is; je hebt contact met bijna iedere collega en onze externe relaties.
– Dienstverlenend is, waarbij geen vraag je te gek is en je graag andere mensen helpt.
– In het bezit is van een financieel administratief mbo-diploma.
– Ervaring met Aperion, L1nda en Connexie en is een pré.

Interesse in deze uitdagende functie als Financieel administratief medewerker? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar larissa@westerliefde.nl. Mocht je vragen hebben, dan kan je ook altijd even bellen naar 020-6848496.

About The Author

bart@wgt